Kedves Élményfestő barátunk!

Fontosnak tartjuk, hogy felelős szolgáltatóként mi is mindent megtegyünk a koronavírus (COVID-19) járvány megfékezéséhez az aktuális jogi szabályozásokkal összhangban. Jelen oldalon összefoglaltuk számodra a legfontosabb történéseket szolgáltatásunkkal kapcsolatban.

Kérünk legyél felénk türelemmel. Azon dolgozunk, hogy mindenkinek a lehető leg kényelmesebben és gyorsan megoldjuk kéréseiteket.

Köszönjük, hogy türelmes vagy velünk!

2020.11.12. - 12:36

Felkerültek Online eseményeink is weboldalunkra

További információkat az online élményfestésről alábbi oldalunkon találsz:
https://mypaint.hu/online-hasznos-informaciok/

2020.11.10. - 19:23

Szerda 0 órától kijárási tilalom lép életbe, és művészeti tevékenységet ellátó helységek nem üzemeltethetők. Ezért stúdióink további intézkedésig bezárásra kerülnek.

Ennek értelmében az alábbiakat tesszük:

  • Élményfestéseink Online kerülnek megtartására. Ezek csak az Online eseménynaptárban megjelölt eseményekre vonatkoznak. Az online élményfestéshez minden eszközt postai úton szállíttatunk ki az esemény napján, mely minden szükséges eszközt tartalmaz.
  • További információkat az online élményfestésről alábbi oldalunkon találsz: https://mypaint.hu/online-hasznos-informaciok/

2020.11.09. - 14:11

A kormány mai bejelentése szerint szerda 0 órától kijárási tilalom lép életbe, és nagy résztvevő számú eseményeket is tilos szervezni.

Ennek értelmében az alábbiakat tesszük:

  • 2020.11.10 Élményfestéseink a korábbi irányvonalaknak megfelelően megtartásra kerülnek (amennyiben a résztvevőszám miatt más emailt nem küldtünk számodra)
  • 2020.11.11-től hétköznapi élményfestéseink már biztosan Online kerülnek megtartására. Az online élményfestéshez minden eszközt postai úton szállíttatunk ki az esemény napján, mely minden szükséges eszközt tartalmaz.
  • További információkat az online élményfestésről alábbi oldalunkon találsz: https://mypaint.hu/online-hasznos-informaciok/
  • A résztvevőket a novemberi eseményeinkre holnap kezdjük el kiértesíteni.

Általános rendelkezéseink az eseményen való részvétellel kapcsolatban

  • Kérjük csak egészségesen látogasd eseményeinket.
  • Az eseményen maszk használata kötelező, annak meglétét a rendőrség ellenőrizheti, eltávolítása kizárólag étel, ital fogyasztásakor lehetséges.
  • Kérjük, használd a kihelyezett kézfertőtlenítőket.