Vásárlás

Hogyan tudok jegyet vásárolni?

Jegy vásárlását, az Időpont foglalás oldalon az eseményre kattintást követően, a megjelenő esemény oldalon tudod megkezdeni, a lila “Kosárba rakom” gomb segítségével. Ezt követően jelenik meg a kosár oldal, ahol a “Tovább a pénztárba” gombra kattintva megjelenik a fizetés oldal. Itt tudod megadni a fizetési adataidat, és kiválasztani a fizetési módos. Amennyiben gyorsan szeretnéd megvásárolni a jegyet, vagy kupont, válaszd a Barion fizetési módot, ahol gyorsan és biztonságosan, bankkártyával tudsz fizetni, így a rendelésed sikeres fizetést követően, szinte azonnal teljesítetté válik. Banki átutalás esetén, meg kell várnunk, míg az összeg jóváírásra kerül a bankszámlánkon.  Csak a fizetés jóváírását követően áll módunkban kiküldeni a jegyed az eseményre.

Mennyi idővel az esemény előtt tudok jegyet vásárolni?

A jegyek az online vásárlások függvényében folyamatosan fogynak. Amennyiben biztosra szeretnél menni, használd a Barion fizetési lehetőséget, így a kifizetésed azonnal megjelenik nálunk, néhány perc alatt bebiztosíthatod részvételeteket az eseményen.

Mikor válik megerősítetté a részvételem az eseményre?

A részvételed a sikeres fizetés megerősítést követően válik megerősítetté. Amennyiben átutalással fizetsz, vedd figyelembe, hogy akár 1 munkanap is lehet amíg az megjelenik a bankszámlánkon. A sikeres fizetést, részvételedet csak ezután tudjuk megerősíteni számodra. Amennyiben biztosra akarsz menni, használd a gyors és biztonságos Barion fizetési módot, mely azonnal megjelenik nálunk.

Mit tegyek, ha ajándékba szeretnék most kupont vásárolni?

Amennyiben ajándékba szeretnéd adni, akkor a Voucher mennyiségének kiválasztását követően, a fizetés oldalon válaszd a Barion fizetési módot, ahogy gyorsan és biztonságosan tudsz bankkártyával fizetni. Ezzel a fizetési móddal a fizetést követően szinte azonnal megkapod a vásárolt vouchert, amelyet kinyomtatva ajándékkal bárkinek átadhatsz.

Kapok számlát?

Igen, minden esetben. Barion fizetés esetén, azonnal automata rendszerünk állítja ki. Készpénzes fizetés esetén, a helyszínen, fizetéskor. Átutalás esetén, pedig az összeg beérkezését követően, azt megelőzően díjbekérő számlát küldünk ki.

Milyen fizetési típusok vannak?

Gyorsan, biztonságosan és egyszerűen fizethetsz bankkártyáddal, BARION fizetési módszerrel. Fizethetsz jegyedért átutalással előre, vagy a helyszínen készpénzben.

Hogyan mondhatom le a vásárlásom?

Vásárlásod a választott esemény kezdete előtt 24 órával díjmentesen lemondhatod.

Hány éves kortól lehet jönni?

Korosztályra való tekintet nélkül, mindenkinek ajánljuk az élményfestést. Gyerekek, idősek egyaránt látogatnak el hozzánk.

Egyedül is jöhetek?

Az élményfestés kiváló kikapcsolódás. Sokan egy nehéz nap után, egyedül látogatnak el hozzánk. Instruktoraink segítenek ellazulni és átszellemülni az esemény alatt.

Hozhatok saját motívumot is?

Amennyiben szeretnél a 3D festéshez egyedi motívumokat is ragaszthatsz festményedre. Emellett festményedet is elláthatod egyedi motívumokkal.

Egyéb

Nem festettem már rég óta, nekem is menni fog?

A festő estek nehézségi szint szerinti besorolásúak. Emellett minden estet úgy alakítottunk ki, hogy semmilyen eszközre, vagy előképzettségre ne legyen szükség részetekről. Eddig mindenki sikerélményekkel, és örömmel távozott stúdiónkból. Amennyiben a csoport lassabban halad, megvárunk, az est befejezési ideje kitolódhat.

Mit kell vinnem az eseményre?

Az eseményen minden eszköz rendelkezésre áll, semmilyen eszközt nem szükséges hoznod.

Mekkora vászonra festünk?

A vásznaink 40×50-es méretűek.

Kuponok

Hogyan tudom beváltani a vouchert?

A kupont, kosár, vagy a kifizetés oldalon tudod beváltani. Fontos, hogy egy vouchert csak egyszer tudsz beváltani.

Mikor kapom meg a kupont?

A vásárolt kuponodat a sikeres Barion fizetést követően, automatikusan küldjük ki számodra. Amennyiben átutalással fizetsz, úgy azt az összeg jóváírását követően, küldjük ki számodra.

Meddig érvényes a kupon?

A kupon a vásárlást követő 365. napig érvényes. Ezt követően a kupont nem tudod beváltani.