A MyPaint® stúdió egy családias hangulatú alkotói környezet, ahol a főszerep a nyugalomé és a hozzánk ellátogatók kreatív felszabadulásához szükséges feltételek megteremtéséé.

Festő stúdiónkban, nagyon kedves és türelmes instruktoraink minden este biztosítják, hogy a festőestjeinkre ellátogatók, lépésről-lépésre megfessék a csoporttal közösen haladva az adott est témáját képző festményt. Senkit sem hagytunk még cserben és senki nem hagyta még cserben saját magát nálunk, ami azt jelenti, hogy mindenféle festő tudás nélkül MEG FOGOD TUDNI CSINÁLNI, és az est végére ki fogjuk hozni a benned rejlő művészt akkor is, ha most még nem hiszel saját magadban.

Téged is várunk stúdiónkba, ha hajlandó vagy adni magadnak két percet az alábbi leírásunk elolvasására! 🙂
Ha nem vagy hajlandó, akkor sajnos a stúdiónkat nem pont neked találtuk ki! 🙁

Küldetésünk a MyPaint® stúdióban, hogy mindenkiből kihozzuk a művészt, így mottónk sem lehet más, mint hogy “KIHOZZUK BELŐLED A MŰVÉSZT!”

Tudományosan bizonyított tény, hogy az alkotási folyamatok pozitív hatást gyakorolnak az emberi pszichére. A mai, rohanó világban a társadalom egy nagy részére a rengeteg munka és a végletek nélküli karrierépítés jellemző. Sokan miközben az álmaikat hajszolják és újabbnál újabb célokat tűznek ki maguk elé, elfelejtenek saját magukkal, a saját lelkükkel törődni és nem ritka, hogy szépen lassan elfelejtenek élni.

Ma már gombnyomásra rendelhetsz ebédet, ami 30percen belül megérkezik hozzád, hogy ne kelljen főznöd. Egyszerűen intézheted a pénzügyeidet az interneten, hogy ne kelljen sorban állásra költened az idődből. Négy dimenziós moziban nézhetsz állatos filmeket, hogy ne kelljen erdőben kirándulnod. Ma már egy koncertet is visszanézhetsz a youtubeon, ahol bele is tekerhetsz, hogy ne kelljen sokat költened az idődből. Az innen onnan összecsipkedett idő többletet azonban a legtöbben nem saját magukra fordítják, hanem a többlet feladatok elvégzésére szánják, így a mai társadalomban minél több időt nyer valaki, annál több időt szán olyan dolgokra, amiktől még inkább távol kerül önmagától. Talán még elkeserítőbb, hogy ez a folyamat már középiskolában elkezdődik, részben az iskolai nyomás hatására. Szomorú tény, hogy a földünk mai társadalmára leginkább jellemző, hogy 16 éves kor fölött már elfelejtünk örülni a szél suhogásának, a napfénynek, a madarak csicsergésének, a patakok csobogásának, egy kellemes nyári zápornak, egy kerti rózsa ártatlanul növögető hajtásának, egy nyári naplementének a Balatonon vagy egy mesebeli téli havazásnak decemberben. Amióta világ a világ az első olyan 100 évét éli meg a társadalom, ahol már a legtöbb emberi vívmány is a főbb természeti értékektől való elszakadást támogatja és azt, hogy a digitális technológiák előtérbe kerülésével egyre könnyebb legyen kizárólag a tudatos karrierépítésre és a tárgyi javak hajszolására koncentrálni.

DE TE BIZTOSAN EMLÉKSZEL MÉG, milyen volt legutoljára kiszakadni a hétköznapi mesterségesség világából.

Például amikor ellátogattál vidékre, ahol láttad, hogy az emberek esetleg még a szerényebb anyagi körülményeik ellenére is mennyivel energikusabbak és talán érintetlenül pozitívak tudnak lenni a természetközeli életviteltől. Hogy friss levegőn kelnek és fekszenek, hogy friss a tej és a tojás is és a kenyér is, amit maguk készítenek. Biztosan emlékszel még a téli fatüzelés kéményből jövő illatára és arra, hogy olyankor valahogy TE IS MÁSKÉNT ÉRZED MAGAD! MEGSZÁMOLTAD MÁR, HOGY ÉVKÖZBEN HÁNYSZOR VÁGYSZ ERRE A FAJTA, MODERN TECHNOLÓGIA ZAJÁTÓL MENTES, LELKI KIKAPCSOLÓDÁSRA? Alkotói estjeinken erre a természetes emberi igényre építünk, amit úgy hívunk “visszatalálás belső önmagunkhoz”, ez a MyPaint® módszer lényege! Estjeinken, különleges, relaxatív (úgynevezett) MyPaint® módszertan alapján, olyan tematikát állítunk össze, ahol az est során kostólt ízek, a vásznadra felvitt színek és a háttérben szóló lágy zene úgy harmonizálnak egymással, hogy a lehető legjobban segítsenek szinkronba kerülni a belső önmagaddal.

“Az ember. Mert feláldozza az egészségét, hogy pénzt keressen. Aztán feláldozza a pénzét, hogy visszaszerezze az egészségét. És mivel olyan izgatott a jövőjével kapcsolatban, hogy elfelejti élvezni a jelent; az eredmény az, hogy nem él sem a jelenben, sem a jövőben; úgy él, mintha soha nem halna meg, és aztán úgy hal meg, hogy soha nem is élt igazán.”

A Dalai Láma

Van egy üres vásznunk, ami Rád vár!

  • Nem kell hozzá festő tudás
  • Kellemes hangulat, jó társaság és finomságok várnak
  • Az eszközöket mi adjuk
  • A festményt az est végén hazaviheted!
  • Garantáltan jó élményekkel távozol
Időpontfoglalás!

Kihozzuk belőled a művészt!

Fess, kapcsolódj ki, töltődj fel! Várunk Téged sok szeretettel bármelyik festő estünkre!